top of page
WhatsApp Image 2022-01-28 at 15.18.06.png

Despre noi

Povestea din interior
Sport Tactics
George Maria

Maria Constantin George     antrenor de portari

Fost junior al Rapidului,  a reușit să parcuga toti pasii cu brio de la juniori  până la echipa de seniori a Rapidului sub conducerea lui Mircea Lucescu. Campion național cu echipa de juniori a Rapidului, dar și campion pe țară la tineret speranțe cu aceeași echipa (Antrenor Ionuț Chirilă-alături de alți jucători consacrați, ca Răzvan Raț sau Andrei Mărgăritescu), a activat ca portar la echipele de seniori, în liga a 2a a campionatului României, la Mureșul Deva, Dacia Unirea Brăila, Minerul Lupeni, Unirea Dej și FC Sânnicolau Mare.

A fost antrenor de portari la Centrul de Performanță Rapid București între 2018 și 2021, la echipa a doua si la echipa de seniori a Rapidului. Printre alte cluburi unde a mai activat sau a mai colaborat ca antrenor, se regăsește Sport Team Club, Wospac Israel, 3 Kids Sport, Valencia București. În prezent, colaborează cu Academia Germană de Fotbal, prin intermediul școlii sale de portari, școală deschisă în anul 2016.

Laurentiu Dragoi

Drăgoi Laurențiu Marian       antrenor de portari

 

Drăgoi Laurențiu Marian este fost junior al mai multor cluburi din București, precum Rapid București unde a activat pe postul de portar.

Din anul 2019, anul în care activitatea sportivă de performanță a luat sfârșit, a început colaborarea cu Școala de portari „George Maria” și cu Centrul de performanță Rapid București. La școala de portari „George Maria” acesta a învățat tainele antrenorului de portari.

În 2021 colaborarea cu Centrul de performanță Rapid București s-a incheiat, după care a început o nouă colaborare cu Academia Germană prin intermediul Școlii de portari „George Maria”.

Bogdan Stroie

Stroie Andrei Bogdan    antrenor de portari

 

Stroie Andrei Bogdan este fost junior al mai multor cluburi din România, precum Sportul Studențesc sau Academica Clinceni, unde a activat pe postul de portar. Ca și performanțe notabile putem aminti: campion național în cadrul clubului Sportul Studențesc(2008,2009,2010),vicecampion național în cadrul clubului Academica Clinceni (2019).

Din 2020, anul în care activitatea sportivă de performanță a luat sfârșit, a început colaborarea cu “Școala de portari George Maria” și cu “Centrul de Performanță Rapid București”, acolo unde a activat pe postul de antrenor cu portarii, la nivel de copii și junior. Din 2021 colaborarea cu “Centrul de Performanță Rapid București” a luat sfârșit, iar o nouă colaborare cu “Academia Germană de Fotbal” s-a format prin intermediul școlii de portari George Maria.

WhatsApp Image 2023-01-30 at 03.22.52.png

Ștefan Florin Andrei           antrenor de portari

 

Ștefan Florin Andrei este fost junior al clubului Juventus București pe postul de portar, unde s-a format. La vârsta de 17 ani a debutat la ACSM Oltenița cu care a promovat în liga a 3 a, după doi ani petrecuți în al 3 lea eșalon, acesta s-a transferat la Enosis Neon Paralimni, echipa de liga a 2 a cipriotă. După jumătate de sezon petrecut în Cipru a revenit în țară în liga a 2 a la Astra Giurgiu unde a și debutat .Din luna octombrie 2022 a început colaborarea ca antrenor, cu Școala de portari George Maria.

WhatsApp Image 2023-01-31 at 21.47.17.png

Saiu Gheorghe Marius          antrenor de portari

 

Saiu Gheorghe Marius este fost junior al echipei Romprim, unde a activat pe postul de mijlocaș central. În urmă unei probleme de sănătate a trebuit să renunțe la fotbal încă din anul 2013. Și-a continuat pasiunea pentru fotbal pe terenuri de mini fotbal. A început colaborarea cu Școala de portari George Maria în luna Noiembrie a anului 2021, unde a învățat pas cu pas să pregătească viitori portari.

bottom of page