top of page
WhatsApp Image 2022-01-28 at 15.18.06.png

Despre noi

Povestea din interior
Sport Tactics
WhatsApp Image 2023-10-16 at 23_edited.png

Maria Constantin George     antrenor de portari

Fost junior al Rapidului,  a reușit să parcuga toti pasii cu brio de la juniori  până la echipa de seniori a Rapidului sub conducerea lui Mircea Lucescu. Campion național cu echipa de juniori a Rapidului, dar și campion pe țară la tineret speranțe cu aceeași echipa (Antrenor Ionuț Chirilă-alături de alți jucători consacrați, ca Răzvan Raț sau Andrei Mărgăritescu), a activat ca portar la echipele de seniori, în liga a 2a a campionatului României, la Mureșul Deva, Dacia Unirea Brăila, Minerul Lupeni, Unirea Dej și FC Sânnicolau Mare.

A fost antrenor de portari la Centrul de Performanță Rapid București între 2018 și 2021, la echipa a doua si la echipa de seniori a Rapidului. Printre alte cluburi unde a mai activat sau a mai colaborat ca antrenor, se regăsește Sport Team Club, Wospac Israel, 3 Kids Sport, Valencia București. În prezent, colaborează cu Academia Germană de Fotbal, prin intermediul școlii sale de portari, școală deschisă în anul 2016.

WhatsApp Image 2023-10-12 at 11_edited.png

Drăgoi Laurențiu Marian       antrenor de portari

 

Drăgoi Laurențiu Marian este fost junior al mai multor cluburi din București, precum Rapid București unde a activat pe postul de portar.

Din anul 2019, anul în care activitatea sportivă de performanță a luat sfârșit, a început colaborarea cu Școala de portari „George Maria” și cu Centrul de performanță Rapid București. La școala de portari „George Maria” acesta a învățat tainele antrenorului de portari.

În 2021 colaborarea cu Centrul de performanță Rapid București s-a incheiat, după care a început o nouă colaborare cu Academia Germană prin intermediul Școlii de portari „George Maria”.

WhatsApp Image 2023-10-12 at 11.30_edite

Stroie Andrei Bogdan    antrenor de portari

 

Stroie Andrei Bogdan este fost junior al mai multor cluburi din România, precum Sportul Studențesc sau Academica Clinceni, unde a activat pe postul de portar. Ca și performanțe notabile putem aminti: campion național în cadrul clubului Sportul Studențesc(2008,2009,2010),vicecampion național în cadrul clubului Academica Clinceni (2019).

Din 2020, anul în care activitatea sportivă de performanță a luat sfârșit, a început colaborarea cu “Școala de portari George Maria” și cu “Centrul de Performanță Rapid București”, acolo unde a activat pe postul de antrenor cu portarii, la nivel de copii și junior. Din 2021 colaborarea cu “Centrul de Performanță Rapid București” a luat sfârșit, iar o nouă colaborare cu “Academia Germană de Fotbal” s-a format prin intermediul școlii de portari George Maria.

WhatsApp Image 2023-10-12 at 11.30_edited.png

 Ștefan Florin Andrei   antrenor de portari

 

Ștefan Florin Andrei este fost junior al clubului Juventus București pe postul de portar, unde s-a format. La vârsta de 17 ani a debutat la ACSM Oltenița cu care a promovat în liga a 3 a, după doi ani petrecuți în al 3 lea eșalon, acesta s-a transferat la Enosis Neon Paralimni, echipa de liga a 2 a cipriotă. După jumătate de sezon petrecut în Cipru a revenit în țară în liga a 2 a la Astra Giurgiu unde a și debutat .Din luna octombrie 2022 a început colaborarea ca antrenor, cu Școala de portari George Maria.

WhatsApp Image 2023-10-12 at 11.27_edited.png

Stoica Stănescu Francesco    antrenor de portari

Stoica Stănescu Francesco   fost junior al mai multor echipe din România, precum FC Voluntari sau Steaua București. La 17 ani, a debutant în liga a 4-a la Cetatea Turnu Măgurele unde a reușit promovarea în liga a 3-a. A încetat activitatea în 2023. A început colaborarea cu Școala de portari George Maria în luna August a anului 2023, unde învăță pas cu pas să pregătească viitori portari.

 Vlad Eric Ionuț     antrenor de portari

Vlad Eric Ionuț și-a început cariera la 6 ani, în cadrul echipei Steaua București, apoi a mai trecut pe la Concordia Chiajna și A.S. Termo, până să ajungă în locul unde și-a încheiat aventura fotbalistică pentru el, la Academia Germană. Acum este dornic să lucreze cu copiii și totodată să îi formeze la școală de portari George Maria.

WhatsApp Image 2024-04-19 at 06_edited_e

 Meciu Valentin Gabriel    antrenor de portari

Este fost junior al clubului A. F. C. Calcio București pe postul de portar, unde s-a format. La vârsta de 17 ani a făcut pasul la F. C. Agricolă Borcea în liga a 3-a, iar după un an a început colaborarea cu C. S. Tunari. După 2 ani petrecuți la Tunari, unde are și o promovare în liga secundă a încetat activitatea sportivă. Din luna februarie 2024 a început colaborarea ca antrenor, cu Școala de portari George Maria.

bottom of page