WhatsApp Image 2022-01-28 at 15.18.06.png

Despre noi

Povestea din interior
Sport Tactics
George Maria

Maria Constantin George     antrenor principal, de portari

Fost junior al Rapidului,  a reușit să parcuga toti pasii cu brio, de la juniori  până la echipa de seniori a Rapidului, sub conducerea lui Mircea Lucescu. Campion național cu echipa de juniori a Rapidului, dar și campion pe țară la tineret speranțe, cu aceeași echipa (Antrenor Ionuț Chirilă-alături de alți jucători consacrați, ca Răzvan Raț sau Andrei Mărgăritescu), a activat ca portar la echipele de seniori, în liga a 2a, a campionatului României, la Mureșul Deva, Dacia Unirea Brăila, Minerul Lupeni, Unirea Dej și FC Sânnicolau Mare.

A fost antrenor de portari la Centrul de Performanță Rapid București între 2018 și 2021, la , dar și la echipa a doua sau la echipa de seniori a Rapidului. Printre alte cluburi unde a mai activat sau a mai colaborat ca antrenor, se regăsește Sport Team Club, Wospac Israel, 3 Kids Sport, Valencia București. În prezent, colaborează cu Academia Germană de Fotbal, prin intermediul școlii sale de portari, școală deschisă în anul 2016.

Laurentiu Dragoi

Drăgoi Laurențiu Marian       antrenor secund, de portari

 

Drăgoi Laurențiu Marian este fost junior al mai multor cluburi din București, precum Rapid București, unde a activat pe postul de portar.

Din anul 2019, anul în care activitatea sportivă de performanță a luat sfârșit, a început colaborarea cu Școala de portari „George Maria” și cu Centrul de performanță Rapid București. La școala de portari „George Maria” acesta a învățat tainele antrenorului de portari.

În 2021 colaborarea cu Centrul de performanță Rapid București a luat sfârșit după care a început o nouă colaborare cu Academia Germană prin intermediul Școlii de portari „George Maria”.

Bogdan Stroie

STROIE ANDREI BOGDAN     antrenor secund, de portari

 

Stroie Andrei Bogdan este fost junior al mai multor cluburi din România, precum Sportul Studențesc sau Academica Clinceni, unde a activat pe postul de portar. Ca și performanțe notabile, putem aminti: campion național în cadrul clubului Sportul Studențesc(2008,2009,2010),vicecampion național în cadrul clubului Academica Clinceni (2019).

Din 2020, anul în care activitatea sportivă de performanță a luat sfârșit, a început colaborarea cu “Școala de portari George Maria” și cu “Centrul de Performanță Rapid București”, acolo unde a activat pe postul de antrenor cu portarii, la nivel de copii și junior. Din 2021, colaborarea cu “Centrul de Performanță Rapid București” a luat sfârșit, iar o nouă colaborare cu “Academia Germană de Fotbal” s-a format, prin intermediul școlii de portari George Maria.